Slot Treffen 20 december 2023

Het goed bezochte Slot Treffen op 20 december in beeld:

Elisabeth van der Spek maakte dit visuele verslag van de bijeenkomst:

Foto’s: FPS/Jos Schuurman

Video Terugblik

Terugblik

Met deze video, die we lieten zien tijdens het Slot Treffen van Westerkwartier Natuurinclusief op 20 december 2023, blikken we terug op ruim 2,5 jaar Westerkwartier Natuurinclusief.

Bericht bekijken

PERSBERICHT

Onderzoek naar natuurinclusieve bedrijfsplannen voor melkveehouders in het Westerkwartier toont aan dat melkveehouders wel willen, maar een groot deel moeite heeft om zo’n bedrijfsvoering rendabel te maken. Dit werd duidelijk tijdens de afsluitende bijeenkomst van het programma Westerkwartier Natuurinclusief, die gisteren in Aduard plaatsvond. Lees verder ->

Bericht bekijken

Fotoverslag Slottreffen

Bekijk de foto’s van de bijeenkomst en het visuele verslag wat Elisabeth van der Spek van het Slot Treffen op 20 december 2023 maakte.

Bericht bekijken
Grondtreffen Pachtconstructies

Grondtreffen 28 november 2023: Pachtconstructies

Op 28 november vond het derde Grondtreffen plaats in Hotel Aduard, met als thema pacht. Ongeveer 50 deelnemers bespraken onderwerpen zoals het Didam-arrest, natuurinclusieve landbouw, pachtprijzen en nieuwe pachtwetgeving. Sprekers behandelden complexe pachtprijzen, afstandsvoorwaarden voor pacht, en samenwerkingen met lokale boeren voor natuurbehoud.

Bericht bekijken